© 2016 OSTEOPATIAKLINIKKA • Superior Webdesign www.symboli.fi

OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ

OSTEOPATIA

Nivelkivut, asentovirheet, liikerajoitukset, urheiluvammat, migreeni, astma, stressi, iskiasvaivat, hermoston ongelmat, huimaus ja vauvojen koliikkivaivat – 20 vuoden kokemuksella.

Petteri Kytölä

osteopaatti D.O.

fysioterapeutti

puh. 040 503 9533

Osteopatia on Valviran hyväksymä manuaalinen hoitomuoto, joka tähtää kehon toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Hoito on aina yksilöllistä ja sen myötä erittäin turvallista ja tehokasta.Yksinkertaisuudessaan hoito perustuu anatomian ja fysiologian tarkkaan tuntemukseen, jonka perusteella kehoa ohjataan takaisin optimaaliseen asentoon ja toimintaan. Hoito ei keskity pelkästään oirealueeseen, vaan ihminen huomioidaan toiminnallisena kokonaisuutena. Osteopaatit käyttävät monipuolisesti erilaisia tekniikoita työssään, joita ovat mm. nivelten artikulaatio/mobilisaatio, pehmytkudoskäsittely, lihaskalvotekniikat sekä manipulaatio.

LISÄTIETOJA Suomen Osteopaattiliitto

"On välttämätöntä tuntea selkärangan luonne ja mitkä sen luonnolliset tarkoitukset ovat, sillä sieltä johtuvat monet sairaudet."

  Hippokrates  

 

"Olen käynyt osteopaatilla melko säännöllisesti. 76-vuotiaalla kunto vaihtelee, niin myös eri aikoina ilmenevien vaivojen laatu. Olen saanut apua selkä-, niska- ja hartiakipuihin, polvivaivoihin ja jopa yskään. Ensimmäisistä käyntikerroista on jäänyt mieleen, että hoito ei ollut voimaperäistä hierontaa tai 'niksauttelua'. Eri nivelten käsittely tuntui luontevalta. Hoidon ansiosta ryhtini on kohentunut. Kävelyasento on parantunut. Uskon, että toisen polven voimaksa, pistävä kipu on tästä syystä lähes kokonaan hävinnyt."

– Eräs isoisä –

"Vuosien säännöllinen käynti hoidoissa on tuottanut tulosta. Olen saanut jättää särkylääkkeet melkein kokonaan. En usko, että pystyisin liikkumaan ilman näitä hoitoja, vanha kroppa kun oikkuilee milloin mistäkin. Vuosien mittaan on käyty läpi kaikki kohdat moneen kertaan ja aina on apu tullut. Uskomattomin juttu minusta on päänsärkyä ym. vaikeuksia aiheuttaneen yöpurennan väheneminen – samalla leukanivelten kipeys on pysynyt poissa. Pääkin selvenee aina hoidon jälkeen ja ajatus juoksee kirkkaammin."

– Mamma 74 –

"Kun niskani ensin kipeytyi, ajattelin, että olin vain nukkunut huonosti. Kun vaiva ei poistunut viikossakaan, eikä pää kääntynyt oikealle lainkaan, ajattelin, että asialle täytyy tehdä jotain. Pari viikkoa niskakivusta kärsittyäni ajattelin kokeilla osteopaattia. Petteri tutki rankaani, käänteli ja väänteli, ja lopuksi käsitteli niskaa aika voimakkaastikin. Hoidon jälkeen mietin, että mahtoiko tästä olla hyötyä. Seuraavana aamuna kipu ja jännitys oli poissa, ja kaiken kukkuraksi pää kääntyi normaalisti. Toista hoitokertaa ei tarvittu."

– Eeva 35 v. – 

 

OTA YHTEYTTÄ

Alhotie 4 (2. krs.)

04430 Järvenpää

Puh. 040 503 9533

petteri.osteopaatti (at) hotmail.com

HINNAT

Kertakäynti 75 €
Lapset alle 12v 55 €
Sarjakortti 5 kertaa (kertamaksu) 350 €

Sarjakortti on voimassa 6kk maksusuorituksesta.

(Fysioterapialähetteellä Kela-korvaus)

 
Osteopaatti hoitaa